HTML

Hetényi Kör

2012. június 6-án megalakult a Hetényi István (1926-2008) ne­vét viselő szakmai-baráti kör, melynek tagjai a volt pénzügy­miniszter egykori munkatársai és tisztelői. A Hetényi Kör adó­szakértőkből és közgazdászok­ból áll, célja a magyar adó­rendszert érintő javaslatok ki­dolgozása és nyilvános szak­mai vitája.

Moderálási alapelvek

Mielőtt hozzászól, kérjük olvassa el moderálási alapelveinket.

Portfolio.hu


Feliratkozás

[Média] Vértes András, ATV Egyenes Beszéd

2012.08.27.

2012-08-27-vertes-andras-atv.jpg

Vértes András az ATV Egyenes Beszéd c. műsorának vendége volt.

2012. augusztus 27.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hetenyi-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr514736231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palást 2012.09.15. 16:41:24

Egy ilyen riport után a választópolgárok óhatatlanul elgondolkodnak azon, vajon miért nem igazi szakemberek vezetik az országot. Azon is elgondolkodnak a közelgő választások előtt, hogy Dániához, Angliához, Németországhoz, Szlovákiához, Finnországhoz, Japánhoz hasonlóan miért nincs Magyarországon női miniszterelnök.Olyan típusú, nagy tudású, felkészült, határozott és agilis nő, mint például a műsorvezető: Kálmán Olga.Egy ilyen típusú női miniszterelnök jelöltre nagyon sokan adnák voksukat. Miért oly kevés az EU tagországokhoz viszonyítva a parlamentünkben a nők aránya? Pedig a választók joggal várnák el, hogy a képviselők minimum 25 %-a Magyarországon nő legyen. Sok emberrel beszélgettem, szükséges a teljes összefogás annak érdekében, hogy megvédjük a demokráciát. Az emberek döntő többsége több minisztériumot, kevesebb államtitkárt és főosztályvezetőt akar, akik valóban felelnek a tevékenységükért. Még neveket is mondtak az emberek, akiket szívesen látnának a kormányban 2014. után. ( A sorrend: miniszter, miniszter-helyettes, államtitkár, főosztályvezető.) Íme egy javaslat: NEMZETGAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM: Békesi László, Oszkó Péter, Petsching Mária Zita, Vámosi Nagy Szabolcs. IGAZSÁGÜGYI ÉS KÖZIGAZGATÁSI MINISZTÉRIUM: Bárándy Gergely, Gémesi György, Magyar György, Botka László. BELÜGYMINISZTÉRIUM: Kuncze Gábor, Kónya Péter, Tarjányi Péter, Lamperth Mónika, KÜLÜGYMINISZTÉRIUM:Mesterházy Attila, Kiss Péter, Vitányi Iván, Varjú László. NEMZETISÉGI MINISZTER: Osztolykán Ágnes, Szél Bernadett, Nyakó István, Lezsák Sándor. HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM: Juhász Ferenc, Vadai Ágnes, N.Rózsa Erzsébet,Ujhelyi István. TÁJÉKOZTATÁSI MINISZTÉRIUM:Gyurcsány Ferenc, Magyar Kornélia, Szabó Zoltán, Lendvai Ildikó. KÖZOKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS MINISZTÉRIUM: Kukorelly Endre, Hiller István, Korózs Lajos, Harrach Péter. EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUM: Rácz Jenő, Éger István, Szabó Tünde, Szűcs Erika. NÉPJÓLÉTI,TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI MINISZTÉRIUM: Simon Gábor, Teleki László, Tukacs István, Molnár Csaba. IFJÚSÁGI ÉS SPORTMINISZTÉRIUM: Dr. Tóth Bertalan, Vágó Gábor, Mandúr László, Balogh Zoltán. KÖRNYEZETVÉDELMI MINISZTÉRIUM: Jávor Benedek, Szabó Rebeka, Illés Zoltán,Tóbiás József . ŐSTERMELŐI MINISZTÉRIUM: Gőgös Zoltán, Kispál Tibor, Steiner Pál, Papp József. ÉLELMISZERIPARI ÉS KÖZELLÁTÁSI MINISZTÉRIUM: Gazdag Mária, Lukács György, Lombai György,Szentgyörgyi Mária.FEJLESZTÉSPOLITIKAI -IPARÜGYI ÉS ÉPÍTÉSI MINISZTÉRIUM: Gúr Nándor, Schering Gábor, Latorcai János, Karácsony Gergely. KÖZLEKEDÉSI ÉS TÁVKÖZLÉSI MINISZTÉRIUM: Szanyi Tibor, Fónagy János, Töltési Imre, Kaufer Virág.KERESKEDELMI MINISZTÉRIUM : Bauer Tamás, Varga László, Dér Zsuzsanna, Manninger Jenő. AGRÁR ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM: Udovecz Gábor, Vass Euália, Ángyán József, Rubovszky György.MINISZTÉRIUMOKAT KOORDINÁLÓ ÉS ELLENŐRZŐ MINISZTÉRIUM: Róna Péter, Baranyi Gábor, Vértes András, Győri Éva.
Egy a cél: meg kell állapodni valamennyi ellenzéki erőnek a teljes összefogásra, a közösen elfogadott jelöltekre és a miniszterelnök személyére. S ha ez megvalósul, akkor rend lesz végre hazánkban! Akkor nem csak az ATV-ben lesz EGYENES BESZÉD, hanem a nagypolitika egészében!
süti beállítások módosítása